Roadmapp

Studio

Ons verhaal

RoadMapp is geboren op een motorreis aan de andere kant van de blauwe oceaan als een meer speelse, creatieve en duurzame manier om belanghebbenden te betrekken bij het behalen van een hoger doel.

In de afgelopen 10 jaar is RoadMapp geland en heeft het voet aan wal gezet in Nederland met co-creatie in het hart.

Wij geloven dat co-creatie het leidende principe is om de mensheid naar een betere wereld te leiden waarin avontuur, verbinding en verdieping centraal staan.

Daarom werken wij dagelijks in onze studio aan de ontwikkeling van ons platform. Om het stap voor stap verder te brengen.

RoadMapp - Co-Create the Future

RoadMapp is een handelsmerk van The Social Expedition,
een groep professionals achter de co-creatie beweging.

Wij vinden de manier waarop mensen co-creëren opnieuw uit door hen te helpen samen te verkennen, ontdekken en pionieren in één slim en effectief platform.

De oprichters

Hendrik-Jan houdt van avonturen in 'de vrije natuur' en is groot fan van documentaire films en biografische reisverhalen. Als co-creatiepionier en -gids houdt hij zich bezig met het inspireren, uitdagen en ondersteunen van lerende organisaties, om zo hogere doelen te bereiken.
Sebastiaan heeft een nuchtere blik op de wereld en geniet van de geweldige smaken die deze wereld te bieden heeft. Als breed georiënteerde ontwikkelaar heeft hij als missie om duurzame oplossingen te creëren.